Start med synlighet

 

Med startpakkene fra Utforming Medhus skal du og bedriften (eller organisasjonen) din være godt på veg ut av startgropa for synlighet når nettstedet leveres. Alle våre startpakker leveres nemlig med WideCMS som standard. WideCMS er et unikt godt tilpasset verktøy for å gjøre nettsidene dine synlige, både med redigerbare robots.txt og logiske adresselinjer. (Les mer om dette under Søkemotoroptimalisering).

 

Våre startpakker koster Kr. 9800,- For denne prisen får du et responsivt nettsted som inneholder søkefelt (for internt søk på nettsidene), utskriftsvennlig versjon, to typer bildegalleri, mulighet for flere språk og kontaktskjema (PC-versjon) eller telefon-rør-knapp (ring direkte (på mobilversjon)).

 

Vel og merke så er det veldig begrenset hvor mye som kan gjøres med selve utformingen på denne startpakken. Det er en startpakke med en rimelig pris for deg som er nyoppstartet eller ikke har det store budsjettet. Vi kaller det "start" fordi den legger grunnlaget for synilghet på nett. Nettsider kan bygges på til personlige nettsted når det har gått en stund.

 

Skjermbildene du ser under er alle hentet fra denne typen startpakker. Klikk på bildene for å komme direkte til nettsidene.

 

Mat og mestring, referanse, websdesign, utforminng, webside, nettside

Ord2word, referanse, websdesign, utforminng, webside, nettside

Holsdagen, referanse, websdesign, utforminng, webside, nettside